KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Milline vaip elutuppa?

Mari 17.11.2010 11:16

Tere!

Sooviksin oma elutoa põrandat osaliselt vaibaga katta. Elutoas on põrandakatteks laminaatparkett, kuid kuna meie peres on väike tita, kes hakkab varsti roomama, siis sooviksime, et põrand oleks soojem ja pehmem. Kuid kuna vaipkattete materjalivalik on nii suur, siis sooviksin küsida nõu, mis materjalist vaip oleks sobivaim?

Tsiteeri

Tarmo Titov 21.11.2010 22:16

Tere.

Sellele küsimusele on paraku väga keeruline. Paraku võib igal vaiba liigil omad plussid-miinused. Samas kaubanduses pakutavad vaibad peaksid olema tervist mittekahjustavad.
Sünteetiliste kiudude puhul sõltub tootjast tema kvaliteedi tase (väljanägemine, lõhn, kiudude eralduvus jne), Samas nad on üldjuhul lihtamini hooldatavad.
Villavaipade puhul saame rääkida naturaalsest kiust, kuid enamik villavaiba omanikke on kogenud nn villarullide tekkimisega seda eriti alguses. Paraku võib osa neist sattuda ka näiteks lapse suhu.
Kookos ja sisalvaibad on suhteliselt tugeva struktuuriga, mistõttu nad paljudele ei meeldi jne.

Mina soovitaksin esmases järjekorras kvaliteetset madalakarvalist sünteetilist vaipa - seda on lihtsam korras hoida ja neid on ka röömsavärvilisematena.

Floorin põrandad
Tarmo Titov

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.