KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Kas põrandaküttega tuppa saab panna laudpõranda?

Maris 07.05.2011 11:31

Ehitame maamaja ja esimesel korrusel on veetud põrandaküte mis hakkaks tulevikus tööle (vee v maagaasiga ei tea veel) Muidugi meeldiks korralik laudpõrand, aga kas see on üldse mõeldav? Kui ta on suht paks siis ei ole ju põrandaküttest kasu? Mis võimalused meil on?

Tsiteeri

Urmas iher 10.05.2011 12:12

Tere,

Põrandalauda on võimalik kasutada see aluspõrandale liimides. Otstarbekuse seisukohast võiks kaaluda alternatiive eriti kui majas aastringselt elama ei hakata. Ühe võimalusena pakuksime välja disalinvinüülplaadid, mis imiteerivad puitu ja väljaneägemise poolest väga loomutruud. Materjal on õhuke ja soe õhk pääseb kiiresti läbi. Samuti on tegemist stabiilse ja vastupidava tootega, mille tõttu ei teki põrandasse pragusid jm defekte.

Vaata ka http://www.floorin.ee/index.php?main=407&productID=305

Urmas Iher
Floorin AS

Tsiteeri

Maris 11.05.2011 14:44

Aga kui on plaan elada majas ikka aastaringselt? Kas see disainvinüül on ka jalale astudes "pehme" ja soe nagu puidule omane või külm ja kõva nagu laminaat? Ega põrandaküte meil koguaeg sees ei oleks sest on ka muud kütteallikad ja oluline oleks et oleks selline loomulik soe see plaat. Kuna maja on palkmaja ja kõik puidust siis tekib väike kahtlus kas kasutada nüüd materjalilt mingit imitatsiooni? Kui tõetruu ta ikka on? Kas ka kiviimitatsioon on väga tõetruu ja petab ära? Kindlasti oleks huvitav tulla ka kohapeale käega katsuma ikka.

Tsiteeri

Urmas Iher 12.05.2011 16:00

Kõige parem on tõesti tulla materjali omaduste ja väljanägemisega tutvuma meie Tallinna kauplusesse Pärnu mnt 139e/3. Olemas on näidispõrandad ja kogu disainivalik. Oleme avatud E-R 9-18.

Meie asukoha leiate kaardilt http://www.floorin.ee/index.php?main=20

Urmas Iher
Floorin AS

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.