KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Põrand kriuksub

Arne 01.11.2011 10:02

Tere!
Huvitav, kas keegi on proovinud kriuksuvatesse kohtadesse keerata hulgi puidukruvisi, mis oleks nii pikad, et toetaks põranda all oleva betoonist paneelile. Tekiks nn. kruvidele osaliselt toetuv laudpõrand. kui kruvi mõnest kohast läbib nii laagi kui ka põrandalaua, siis fikseeriks see nende omavahelise liikumatuse. Kui veel lasta mõnda kohta isepaisuvat vahtu, siis peaks ka toetuspind paranema. Kruvid pikkused tuleks õiged valida või mõnest kohast lihtsalt ülearune maha lõigata.Keere muidugi peab olema lõpuni. Kas see toimiks?

Tsiteeri

Tarmo Titov 01.11.2011 17:39

Tere,

Paraku puudub info sellise lahenduse kasutamise ning õnnestumise kohta. Paraku tundub tegemist olevat ideega, mis ei pruugi pikaajaliselt tulemust anda.
Esmalt tuleks kindlaks ikkagi määrata, kas kriuksumine tuleneb laudadest või laagidest. Kui on tegemist laua ja laagi vahel tekkiva hõõrdumisga, siis saab sinna lisada kruvisid vms. Vahu kasutamisest on olnud vahest isegi abi, kuid on tegemist suure riskiga, et liigne vaht hakkab põrandat üles punnitama.

Tarmo Titov
Floorin põrandad

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.