KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Põrandakütte rike

Karlis 05.02.2012 17:31

Probleem selles, et ostsin uue anduri,aga kaabel on seina peal ja katsudes ei lähe soojaks,ühendasin otse toite kaabli ja põranda kaablid aga ei lähe ikka soojaks,see võtab kaueb aga või on kaablis mingi rike, põrand on jubekülm aga kui voolu järgi panen siis kaablit katsudes peaks ikka tundma kas läheb soojaks või läheb ka paljast kaablit katsudes kauem aega ennem kui mingit sooja andma hakkab?

Tsiteeri

Tarmo Titov 06.02.2012 10:08

Tere,

Juhul kui toitevoolu otse kaablitesse lastes soojendus endiselt tööle ei hakka (ja enne anduri vahetust töötas), siis võib olla tegemist kaabli kahjustusega. Igal juhul soovitan pöörduda spetsialisti poole, kes saab testriga takistused üle kotrollida.

Tarmo Titov
Floorin põrandad

Tsiteeri

Karlis 06.02.2012 13:32

Eelmine andur põles läbi,kuid enne anduri läbipõlemist põrand soojaks ei läinud.

Tsiteeri

Tarmo Titov 16.02.2012 11:51

Tere,

ilmselt on tegemist mingi suurema veaga, kuid seda on raske selliselt leida. Soovitan pöörduda spetsialisti poole.

Tarmo Titov
Floorin põrandad

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.