KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Puitlaud otse laminaadile?

Tauno 01.03.2012 14:22

Soov on paigaldada puitlaud põrand. Hetkel põrandal laminaat. Kas puitlauda võib paigaldada ka otse laminaadile või mitte? Miks?

Tsiteeri

Tarmo Titov 01.03.2012 22:33

Tere,

Palun täpsustada paigaldada soovitav puitpõranda liik.
Ujuvalt paigldatavad laudparketti võib põhimõtteliselt paigaldada ka otse laminaadi peale, kuid tavaliselt tekib seejuures probleem ukseavadega. Põranda pind kerkib ligi 2 cm, mistõttu enamik vaheuksi ei hakka enam käima.
Aluspõranda külge fikseeritavate puitpõrandate (põranda laud vms) puhul tuleb laminaat kindlasti eemaldada. Tegemist on liiga ebastabiilse alupinnaga, et selle külge laudasid liimida.

Tarmo Titov
Floorin põrandad

Tsiteeri

Tauno 02.03.2012 12:15

Mõeldud oli põranda lauda ja fikseerimiseks puidukruvisid.

Tsiteeri

Tarmo Titov 05.03.2012 15:57

Tere,

Nagu varem mainitud sai, põrandalaudasid ei tohi fikseerida laminaadi külge, kuna tegemist on liiga ebastabiilse aluspinnaga. Samuti kui fikseerida laudasid kruviga, siis kruvid ei kinnitu õhukesse laminaati piisavalt tugevasti.

Tarmo Titov
Floorin põrandad

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.