KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Kipsplaat puitpõrandele

Mari 28.05.2012 14:43

Tere, küsimus siis selline, kas puitpõrand peab täiesti loodis olema, et sinna kipsplaati panna. Kipsplaadi peale läheb omakorda laminaatparkett. Või saab kipsplaadi paigaldusel kuidagi kruvide ja klotsidega nn. ''mängida'', et kipsplaat loodi jääks?

Tsiteeri

Tarmo Titov 28.05.2012 16:30

Tere,

Kui selliselt võtta, siis aluspõrand ei pea loodis olema. Kuid kindlasti pole ka tore kui näiteks õun laua pealt maha veereb, sest aluspõrand pole loodis.
Põhimõtteliselt on võimalik selline loodimine, kuid ma ei soovita seda teha seoses võimaliku müra tühimiku tekkimisega (tekib nn trummi effekt). Kui kipsplaati kasutama ei pea, siis soovitan kasutada fiibertugevdusega tasandussegu, mida võib paigaldada otse põrandalaudadele. Kui on vaja kasutada kipsplaati, siis võib tasapinda nivelleerida kipsplaadi pinnal isevalguvate tasandussegudega.

Tarmo Titov
Floorin põrandad

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.