KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Milline põrandakate sobiks?

Anna 19.06.2012 09:41

Tere.

Mure selline, et ühele väga tihedalt kasutatavale ruumile oleks vaja uut põrandakatet.
Ruum on kasutusesi klassiruumina, seal korraldatakse kohvi-tee joomisi (30-40 inimest korraga ruumis), samuti jooksevad seal tihti lapsed ringi ja peetakse igasuguseid koosolekuid.
Hetkel on see laudpõrand, mis on kaetud vaibaga. Vaip siis pidevalt plekke jms täis, kuna söövad-joovad seal ruumis nii täiskasvanud kui lapsed. Põranda all ühes kohas on ka väike kelder/nö moosi hoiuruum.
Kunagi pandi sellele põrandale linoleum, kuid siis hakkas põrand alt mädanema (ei saanud hingata).
Milline põrandakate sobiks sellisesse ruumi?

Ette tänades.

Tsiteeri

Tarmo Titov 19.06.2012 22:19

Tere!

Antud info põhiselt on tegemist kehva või puuduliku niiskustõkkega ja ventilatsiooniga põrandalaudade all. Seega on aluspõrandat muutmata kasutada põrandakatteid, mis laseksid sellel hingata. Sellisel juhul soovitaksin esmalt kaaluda kas laminaadi või veelgi enam PVC imitatsioonplaatide kasutamist. http://floorin.ee/index.php?main=407[url]. Materjal on plaadi kujul, mis võimaldab niiskusel vuukide kaudu läbi tulla (eriti liimivaba paigaldusega materjalide puhul), samas taluvad plaadid ise suurt kulumis- ja määrdumiskoormust ning neid on lihtne hooldada. Laminaadi puuduseks on tema müra (klõbin) ning keskpärane niiskustaluvus.
Loodan et mõni nendest lahendustest on sobiv.

Tarmo Titov
Floorin põranda[/url]

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.