KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

põranda ehitus

Risto 21.06.2012 20:29

Tere plaan eemaldada elu toas kriuks. Plaan eemaldada vana põrand ja kinnitada laagid nurkadega ning laagide vahele paneks Eps80 100mm ning lauad peale mis enne olid põrandal ning siis parketi vaip ja parkett selga kas see plaan on hea või peaksin miskit asja teist pidi tegema olex hea kui suunaksite natuke mind ette tänades Risto!

Tsiteeri

Tarmo Titov 26.06.2012 17:52

Tere,

Tehnoloogiliselt on tegemist korrektse lahendusega http://www.estplast.ee/et/porandad. Kriuks tekib üldiselt puidu vastu puitu hõõrdumisel, seega on oluline et kõik ühendused on korrektselt ja tugevalt tehtud. Juhul kui varasema "kriuksu" põhjuseks olid vanad põrandalauad, soovitan kaaluda ka nende asendamist sulundiga põrandapuitlaastplaatidega.

Tarmo Titov
Floorin põrandad[/url]

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.