KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

Jõusaali põrandakate

Andres 25.11.2013 16:59

Millised oleksid võimalused koduse jõusaali põranda katmiseks betoon aluspinnale?
Silma on jäänud FLOTEX põrandakate. Kas seda võiks otse siledale betoonile panna? Kui paks see kate jääb, kas liiga kõva ja külm mitte? Ehk on soovitada veel mõnda teist materjali?

Tsiteeri

Tarmo Titov 27.11.2013 23:23

Tere!

Koduse jõusaali puhul on koormused oluliselt väiksemad kui suurtes spordisaalides, kuid samas peab põrandamaterjal võtmavastu sarnaseid löögikoormuseid, samas võiks olla pehme ning soe. Forbo Flotex on unikaalne materjal, mida tõesti kasutatakse spordisaaalides tänu vaibalikule pehmusele, samas piisavalt vastupidav ka suurematele koormustele. Materjal paigaldatakse otse aluspõrandale (näiteks betoonile) liimides.
Alternatiivse lahendusena võib kaaluda ka kummikatteid. Ka neid kasutatakse tihti jõusaalides. Kuigi selle pinda on lihtsam puhastada, siis materjali pind ise on siiski jahedam.

Tarmo Titov
Floorin põrandad

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.