KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

ˇpõrandaplaatide puhastamine musta värvi vuugisegust

Kätlin 11.06.2014 11:12

Tere, esiku põrandale panime maha keraamiliseplaadi, pruunikatvärvi, vahedega ( mustriga ) ja arvasime, et must vuugisegu oleks see õige. Kuid nüüd, peale vuukimist ja svammiga puhastamist on ikka must vuugisegu imendunud plaatide sisse, just äärtest, mitte plaadi keskelt. Millega oleks või saaks seda üldse parandada ? Või nüüd on juba hilja ?

Tsiteeri

Tarmo Titov 11.06.2014 16:20

Tere!

Kahjuks on väga raske täpselt hinnata, kuid reeglina on keraamilised plaadid nii tiheda struktuuriga, et plaadi sisse ei tohiks vuukimissegu sattuda. Ilmselt on tegemist ikkagi pindmise toonimuutusega, kuna must vuugesegu toon on intensiivsem üldtoonist. Üleiigse vuugisegu eemaldadmiseks kasutatakse tugevaid happelisi pesuvahendeid (saadaval suuremates ehituskauplustes või spetisaliseerunud müüjate juures), millega leotades ning höörudes on võimalik segu jäägid pinnalt eemaldada.

Tarmo Titov
Floorin põrandad

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.