KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

vannitoa põrandaplaatide ülevärvimine

K 14.06.2014 23:10

Tere!

Lugesin, et vannitoa (seina)plaate saab edukalt üle värvida. Me tahaks vannitoa põrandale uut värvi ja see asub osaliselt ka duššinurga all (ilma kabiinita). Kas tasub kogu põrand üle värvida või ei sobi see duššinurga puhul (näiteks ei talu värv suurt koormust või on seda pärast raskem puhastada vms)?

Ette tänades,
K.

Tsiteeri

Tarmo Titov 16.06.2014 17:28

Tere!

Niiskeruumi põrandaplaatide ülevärvimist kindlasti ei soovita, sest lisaks vastupidavusele kulumisele muudab värvitud pind kontrollimatult plaadi libastumiskindlust. See on väga oluline ruumides, kus satub vett pinnale, võides tekitada olulisi tervisekahjustusi. Plaadid tuleks mittesobivuse korral siiski väljavahedadavanade plaatide asemel või nende peale paigaldades.

Tarmo Titov
Floorin põrandad

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.