KÜSI NÕU PÕRANDASPETSIALISTILT

põranda kõrgusevahe

Mari 01.04.2018 20:32

Plaan vahetada kolmes ruumis laminaatparkett välja, kuid ühes toas on põrand u 15mm madalam kui järgmises.. Millise alusmaterjaliga oleks mõistlik põrand sama kõrgeks ajada, kas OSB plaadiga? Googeldades leidsin veel igasugu variante nagu gyproc põrandakips ning puitkiudplaat..

Tsiteeri

Tarmo Titov 01.04.2018 20:50

Tere

Aluspõranda tõstmiseks võib kaaluda kõiki neid ülal nimetatuid plaate. Ühes kihis paigaldades peab plaadid kindlasti korralikult fikseerima aluspinna külge, et vältida võimalikku plaatide kaardumist vms deformeerumist ajas. Kahes kihis paigaldades peab need kindalsti asetama nii et erinevates kihtide ühenduskohad ei satuks kokku ning kihid tuleb vähemalt omavahel siduda kruvi, liimi vms.

Tarmo Titov
Floorin põrandad

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.