VABATEEMA
Jälle Ikea
Tõstatan jälle Ikea transpordi probleemi. Leidsin uuest kataloogist huvitavaid asju, kuid väikese sõiduauto peale need ei mahu. Kas keegi sooviks mingi suurema transpordivahendiga Ikeasse minna?
ikeal trans eesti oü on olemas uuri
Tundub, et Ikeatrans ei tegutse enam, olen kodulehte vaadanud, saatsin neile meili ja proovisin ka telefoniga helistada, aga keegi ei reageeri
tere,
plaanis kaubikuga paari nädala jooksul minna. kust saab paberkataloogi või vaatate online kataloogi?
kas asjadel mille juures olevad ostukärul on kriips peal ei ole enam saadaval?
Tõstatan jälle Ikea transpordi probleemi. Leidsin uuest kataloogist huvitavaid asju, kuid väikese sõiduauto peale need ei mahu. Kas keegi sooviks mingi suurema transpordivahendiga Ikeasse minna?
tere,
pole mingid probleemi IKEA`st
kauba saamisega

käin 5xnädalas Soomes, toon koju ära.
Hind soodne.
Tere Jüri!
Hea meelega kasutaks sinu teenust, kuidas ma sinuga kontakti saaks ?
Agata
Enne Ikeasse minekut vaatasin päris põhjalikult online kataloogi ja tooteid kodulehelt ja samas oli mul ka paberkataloog. Enne minekut oleks hea enam vähem asjad valmis vaadata, sest Soome Ikead on ka päris suured.
Tere,
mulle saab helistada nr. 5037002, või meilida jlv1@hot.ee.
Telefon vastab alates kella 11.45 kuni 21.00
Jüri
Ikea kodusisustus otse Sinu koju või kontorisse,ilma et peaksid ise kohale sõitma.Kui tundsid huvi,siis võta ühendust hegertlaht@hotmail.com või tel. +37256630785
Sisusta oma kodu Soome IKEA`st ostetud kaubaga, asju saab valida siit: www.ikea.com/fi/, tarne aeg 1-2 päeva. Soodsad veohinnad. tel. 5037 002, www.tinko.ee