VABATEEMA

Induktsioonpliit teeb häät

Segaduses 11.01.2009 14:22

Uuriks kellel pliidid olemas kas teevad häält ning kui siis millist ja millal (kas ainult max kuumusel või kogu aeg kerge ventilaatori hääl)

Tsiteeri

Induktsioon 11.01.2009 19:10

Induktsioonplidil on jahutamiseks ventilaatorid ja need töötavad seni kuni pliidiplaat on vajaliku temperatuurini maha jahtunud. Küpsetamisel teevad aga häält induktorid mis anumat kuumutavad. Alati oleks mõistlik ka kasutusjuhend läbi lugeda kui toode on Teie jaoks uus ja pole varem kasutanud.

Tsiteeri

Segaduses 13.01.2009 15:12

Millest tulneb see siis et osade firmade induktsioonpliitide (Brandt,Siements) puhul on kosta ainult induktorite häält pliidi kuumenedes aga mitte ventilaatori oma? Samas kui teistel on kerge ventilaatori hääl kogu aeg taustaks?

Tsiteeri

Endel 25.02.2009 11:25

Kui konstruktor tahab pliidi vaiksemaks teha, siis ta võib otsustada jahutamiseks ventilaatori asemel suure radiaatori panna.

Tsiteeri

Diter 09.09.2022 18:09

Mul oli ka kunagi selline probleem induktsioonpliidi müraga. Kõik sõltub ostetud plaadi kaubamärgist ja selle omadustest. Seetõttu lootsin https://induktsioonpliit.ee/ ja ei kahetsenud! Nad pakuvad uusimaid induktsioonpliidiplaate väga soodsa hinnaga.Omast kogemusest võin öelda, et need on vaiksed ja väga mugavad kasutada.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.