VABATEEMA

Seinapaneelid

Tanel 13.02.2013 21:20

Tere kõigile!
Äkki keegi oskab öelda, kust võiks saada reljeefse puidumustriga seinapaneele. Internet selleks otsinguks küll ei kõlba. 2 päeva ja tulemus 0.

Tsiteeri

ev 20.02.2013 15:42

Mis materjalist täpselt? mdf-paneele liigub küll muidu.

Tsiteeri

Tanel 20.02.2013 17:46

Ma täpset materjali ei tea aga meenutab kangesti kõvemat soome pappi. Näidistükk, mis mul olemas on(see näitab,et toodetakse või vähemalt toodeti) on sellise laminaatparketi sarnasel "Klick" liitega. Pealispind on nagu ajahambast puretud hööveldamata puit. Kus neid MDF plaate liigub ja mis hinnaga? Oleks ehk põhjust ise kaema tulla.

Tsiteeri

Tanel 20.02.2013 17:54

Viimati nägin seda materjali pankrotti läinud või lihtsalt uksed sulgenud KEY kaubamajas, mis asus Järve keskuses, praeguse Tööriistamarketi ruumides. Siis kahjuks polnud aga idee veel küps... Ja nagu ikka meie kaubanduses - "õigel" ajal ei osta või pole raha, oled edaspidi ilma. Kuidagi meenutab hirmsasti nõukalikku defitsiidiajastut. :-D

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.