VABATEEMA

Mööbli kojuvedu ja kolimisteenus

Kojuvedu 16.03.2022 16:30

Kojuveoteenus

Sageli tekib poest suure, raske või gabariitse ostu sooritamisel küsimus selle koju toimetamisest ja mitte ainult transporditeenuse pakkumisest kuid ka korrusele tõstmist ja tuppa viimist. Kahjuks ei osuta kõik poed kättetoimetamisteenust või pakuvad ainult transporti ukse ette. Mis on veel hullem, see on see, et kõik poed töötavad kättetoimetamise firmadega nagu Omniva, DPD ja teised analoogsed kullerveofirmad, kes saavad kaupa tuua ainult ukse ette mittesobival päeval ja ajavahemikul mitmetunnise vahemikuga, mis on väga ebamugav ja täisteenuseks seda kindlasti nimetada ei saa.

Kojuvedu
Suure, raske või gabariitse ostu sooritamise kojuvedu Kliendi elukohta, mis osutatkse Teile sobival ajal ja täpsel kellaajal koos tuppa viimisega. Pakume seda teenust kiire aja jooksul, Teile sobival ajal ja ilma lisa muredeta Teie jaoks – toimetame teie koju ostud, tõstame korrusele otse tuppa ja vajadusel abistame paigaldamisel, et saaksite asjatut raskusteta ostu kasutama hakata.

Kojutoomisde eelised
Täislahendusega teenus. Ise organiseerime, ise lepime kokku kust tuleks kauba peale võtta, toome õigel ajal kohale, tõstame tuppa – kõik õnnelikud

Tsiteeri

Kojuvedu 16.03.2022 16:30

www.kojuvedu.ee
tel 550 41 41

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.