VABATEEMA

Lapse kõne ja arengut toetavad koolitused

Erilo OÜ 05.02.2024 17:41

Erilo koolitused on mõeldud nii lapsevanemale kui ka õpetajale. Koolitused hõlmavad erinevaid teemasid alustades lapse kõne arengu toetamisest, logopeedilisest nõustamisest kuni õpilase individuaalse arengu kaardi täitmiseni. Lisaks toimuvatele koolitustele on võimalik soetada videoloenguid ja salvestusi näiteks autism ja müüdid, arendavad mängud lapsele ja praktilise strateegia kõne arendamise teemadel. Meie erapedagoogid ja logopeedid omavad pikaajalist praktilist kogemust erinevates haridusasutuses ja kliinikutes. Rohkem infot ja erinevate koolitustega saad tutvuda meie kodulehel https://erilo.ee/

Tsiteeri

Lori V. Alvarez 19.02.2024 04:13

https://geometrydash-lite.io is a challenging yet amusing game that will keep players busy for several hours. Play the game today to challenge yourself to greater heights.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.