KÜSI NÕU AKNAKATETE SPETSIALISTILT

markiis päikese kaitseks-kas mõistlik mõte?

Heidi 17.10.2008 17:20

Tere,
ajendatuna eelmisest teemast küsiksin suhteliselt sarnast nõu. Meil on nimelt sama probleem-suured aknad ja päikeselisel päeval läheb toas täielikuks saunaks. Kuna tegu on elutoa akendega (suured aknad pluss verandauks), mis avanevad terrassile, tekkis mõte paigaldada markiis (ma loodan, et termin on õige - mõtlen sellist nö. varikatust, mis kinnitub seinale ja mille saab kas siis manuaalselt või elektrooniliselt kokku rullida). Siis selline mehhanism, mille saaks vajadusel lahti /üles tõmmata ning mis kaitseks tuba päikese eest ja ühtlasi ka terrassi vihma eest (terrassil muidu katust ei ole). Kas selline mõte oleks Teie hinnagul mõistlik ja kust võiks sellist markiis-mehhanismi leida/tellida ning milline võiks olla umbkaudne hinnaklass?
Suured tänud! Heidi

Tsiteeri

Maritsa Lukk 17.10.2008 18:11

Tere, Heidi!
Markiisi mõte pole sugugi halb! Siis tuleb küll ühendust võtta Sunorekiga, nemad tegelevad markiisidega.
Samas on võimalus katta aknaid ka soojust tagasipeegeldavate ruloode, pli-solide, paneelide jne. kangastega, kuid kui on vaja ka terrassi katta, on mõistlik otsustada markiisi kasuks.
Maritsa Lukk

Tsiteeri

Raino 31.10.2008 23:46

Alternatiivina jällegi võiks pakkuda päikesekaitsekilesid või ka päikesekaitse efektiga turvakilesid.

www.kkg.ee

Tsiteeri

Eveli 26.11.2008 17:35

Markiise pakub ka Avaeksperdid OÜ, Eesti Tekstiili majas Kadaka tn on nede salong

Tsiteeri

Leegi 20.03.2010 09:11

Mina tellisin markiisi firmast AS Veepisar, need annavad oma markiisidele garantii 5 aastat , lisaks oli valida paljude erinevate mudelite ja kangaste vahel. Müügimees oli ka väga mõnusa jutuga ja tundis oma tööd väga hästi. Sõbrants mul on igatahes markiisi pakutava päiksekaitsega väga rahul !

Tsiteeri

Veiko 14.04.2010 21:29

Soovitan kindlasti vaadata ka Avaeksperdid Oü pakutavate markiiside valikut ja hindasid. Valides markiisi ,siis hinnavahed on suured. Hetkel valisin Avaeksperdid kasuks kuna hind on tublisti odavam kui teistel. Mina olen rahul :)

Tsiteeri

Heiki 14.04.2010 21:44

Tere,

Markiis on hea. Aga 3M ja K Kile Grupp pakub laias valikus Päikesekaitsekilesi millega saab vähendada päikeseenergiat kuni 82% ja samas on ka olema päikesekaitsekiled turvakile efektiga.

Uusimad tooted on 3M NightVision seeria ja Prestige70 mis on ideaalsed kodukasutajale.

Küsimuste korral.

info@kkg.ee
www.kkg.ee

Lugupidamisega,
K Kile Grupp :P

Tsiteeri

Maria 29.08.2011 11:00

Tere,

markiisi on ka võimalik tellida Tartus , Grandber Sisustus OÜ.
Lai materjalide valik, kiire tarneaeg.
või saada päring info@grandber.ee
www.grandber.ee

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.