KÜSI NÕU AKNAKATETE SPETSIALISTILT

aknakatted

Mette 08.10.2009 19:00

nii nagu muudes valdkondades on kindlasti ka aknakatetel mingid trendid :). mingi aeg kasutati palju paneelkardinaid, siis jälle bambusruloosid, eks neid kasutatakse siiani, aga mis on hetkel trend, kas näiteks tavaline tõmmatav ruloo on juba ajast ja arust ? tänud info eest :)

Tsiteeri

Maritsa Lukk 09.10.2009 10:25

Tere!
Sisustus on üldiselt küllaltki kallis lõbu tänapäeval ja kui see on professionaalselt valitud, kestab ta ka päris kaua.Ruloo on lihtsalt üks tehniline võimalus akna katmiseks ja ma arvan, et see moest ära ei kao kunagi. Iseasi on see, et ruloode kvaliteet ja hind on väga erinev. On olemas väga ilusad rulood, mis mingeid kardinaid enam ei vajagi, sest nad in ise disainielemendiks, aga siis on ka hind hoopis teine.
Lugupidamisega,
Maritsa Lukk

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.