KÜSI NÕU VALGUSTUSE SPETSIALISTILT

Paekiviseina valgustus

enely 07.07.2008 12:32

Tere
Millist tüüpi valgusega valgustid (suunatud) sobiksid enim välja tooma majas asuvat paekiviseina kui dekoratiivset elementi?

Tsiteeri

Moodne Valgustus 09.07.2008 09:17


Tere,

Ma arvan, et selleks võiksid olla halogeenlambid, kuigi luminofoorlampidega saab ühtlasema valguse. Siiski, kui ei ole võimalik kasutada karniisi, siis on hästi suunatavaid luminofoorvalgusteid keeruline leida ning head valgustid on ka väga kallid. Halogeenide puhul tuleks vaadata seda, et millise valgusvihu nurgaga neid kasutada. Ilmselt oleks sobilikum laiema nurgaga halogeenid, sest need annavad ühtlasema valguse, kuigi halogeeni puhul jääb alati mingil määral ja mingisuguses osas näha aktsenti - kuid seda ei pea kartma.

ilusat suve,

moodne valgustus

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.