KÜSI NÕU VALGUSTUSE SPETSIALISTILT

Valgustus moeshow jaoks

Triin 14.10.2008 19:12

Ei ole nüüd kindel, kas see on täiesti hea koht selle probleemi jaoks, aga... Tulemas on moeshow, järgmine kuu. Iga aasta on valgus väga vajaka jäänud, pildid ei tule head, zhürii ja publik ei näe riideid piisavalt. Täna käisime seda saali veelkord üle vaatamas, ainus potentsiaalne koht valgustuse jaoks oleks ühtede akende ääres. (Ainus, sest lagi on kõrge....)Need "aknakesed" on nimetl saali ja kinoruumi vahel, valgustused tahaksime asetada sinna luukide peale peale. Nendest aknaluukidest saaksime suunata valguse otse lavale. Potentsiaalsetest valguse asukohtadest lava ääreni, kuhu on valgust vaja(Valget valgust! ma arvan......), on umbes 30-40m. Lambid ise võiksid selle kauguse peale näidata umbes 2m suuruse diameetriga, sest lava otsas on tegemist ju ikkagi inimestega...
Eelarve ei ole suur. Ja pealegi ei ole me ise suured valgustehnikud. Seega oleks meil abi vaja õige valgusti leidmisel. Kui tugevad peaksid need kaks lambikest olema? Mida veel ostu juures vaadata? Mis hinnaklassi sellised lambikesed jääksid?Rohkem ei oska nagu midagi küsida ka.. Võib-olla on mõnda muud asja soovitada??

Tsiteeri

moodne valgustus 15.10.2008 10:30


Tere

Loen teie küsimust ja saan vajadusest ka aru, kuid kahjuks ei oska hetkel aidata. Ilmselt peaks kasutama mingisugust lavaprozektorit, sest 30-40 m kauguselt meie valikus olevad valgustid valgust ei anna. Kui ka annavad, siis nad ei ole selliseks otstarbeks mõeldud. Me kahjuks ei puutu kokku lavavalgustusega ja ma ei oska kedagi soovitada ka. Kindlasti on Eestis firmasid, kellel on midagi pakkuda.

kahjuks ei saa aidata,

terv,

moodne valgustus

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.