KÜSI NÕU VALGUSTUSE SPETSIALISTILT

Valgustus elutuppa

Henry 02.04.2009 12:38

Ostsin korteri, millel on suur elutuba, 5x6m2. Seinad on sinised ja helelillad, värvitud, maas on tumepruun parkett. Üks pikem sein on peaaegu täies ulatuses akendega kaetud, vastasseinas on kirsspunane avatud köök. Mõlemas lühemas seinas on seinavalgusti kohad. Laes on kolm valgustit, ühtlaselt paigutatud. Tuba on avatud esikusse. Oleks tarvis toa valgustust kujundada, kuid võimalusi on palju ja ma ei kujuta väga hästi ette, milline parim välja näeks - pole siiani midagi sellist ette võtnud. Palun pakkuge ideid.

Tsiteeri

moodne valgustus 02.04.2009 17:15


Tere,

See dekoratiivvalgustite valik on nii seinast seina ja neid on turult võimalik leida tuhandeid erinevaid, mistõttu on kirja teel väga raske midagi soovitada. Lihtsam ja ka arusaadavam on nii, kui ise külastate mõnda salongi ja räägite spetsialistiga, vaatate katalooge ja siis saab midagi soovitada või millestki juhinduda. Võin loetleda mõningad salongid ka peale meie. Näiteks Hektor-Light, Nitt ehk Valgusmaania ja Laterna Magica.

terv,

Moodne Valgustus

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.