KÜSI NÕU VALGUSTUSE SPETSIALISTILT

Millist valgustust kasutada?

Agnes 02.05.2014 10:57

Elan palkmjas, mille lagi on väga madal ja maja ise asub suurte puude all varjus! Millist valgustust kasutada, hetkel on toa keskel halogeenlampidega kitsas vastu lage lambike 4 pirniga, aga kuidagi ikka väga pime on. Milline lamp peaks olema või millised, et tunneksin, et toas ikka valgust on?

Tsiteeri

Mart Raidaru 06.05.2014 10:12

Tere Agnes

Tõsi see on, et kui levinumad heledad sirged seinad peegeldavad valgust rohkem, siis palgid neelavad seda. Alles hiljuti sai lahendatud sama probleem paigutades seinte äärde lakke spot-tüüpi valgustid (kohtvalgustid), mida saab ka suunata... valgust tuli juurde ning teine eelis oli, et sai esile toodud osasid huvitavamaid kohti palkseintel. Muidugi oleneb ka ruumi kujust, et võimalus oleks kasutada nt mitut laevalgustit. Eks valgustid ole ju ka praktilisuse kõrval sisustuskomponendiks, oleks vaja teada, milline stiil Teil kodus on... Lisasin 2 pilti, mis võiksid sobida palkmajja, täpsema konsultatsiooni jaoks võtke ühendust. Edu :)

Tsiteeri

Marge 06.05.2014 11:07

Siin ka pildid nõuande juurde.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.