KÜSI NÕU VALGUSTUSE SPETSIALISTILT

Esikusse LED-id

Mia 21.10.2014 23:18

Tere

Soovime paigaldada esikusse süvistatavad LED lambid. Esik on 7,8 ruutmeetrit, millest osaliselt tuleb sisseehitatav kapp, mille tulemusena jääb esiku suuruseks ca 5 ruutmeetrit. Mitu LED lampi oleks vaja paigaldada? Kas 4x3W LED-i on piisav? Või oleks parem kasutada 3x5 LED-i või veelgi rohkem? Seinad on heledas toonis.

Tsiteeri

Mart Raidaru 22.10.2014 09:07

Tere Mia

Kuna erinevatel tootjatel on LED-lampidel ka erinev energitarbimine, siis oleks hea teada, mis valgustugevusele 3W ja 5W LEDid vastavad? Eeldan, et tegemist on GU10 kannaga lampidega, millel on võimalik ka erinevad valgusnurgad, nt Lumen Art-i pakutavatel on 36 kraadi või 120 kraadi.

Kui nt 5W asendab valgustugevuse poolest 35W tavalampi, siis sellisele alale (eeldades, et lae kõrgus on 2,5m) soovitaksin paigaldada 4 valgustit.

Tervitades,
Mart

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.