KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

Nubuktaolise kattega diivani puhastamine

Helena 24.08.2008 15:35

Mul on helebeez nubuktaolise kattega diivan. Katet pole võimalik eemaldada. Millise puhastusvehandiga ma sakasins eda diivanit puhastada? Oln aru saanud, et märjaga ei ole mõtet torkida, sest iga vee plekk jääb peale ja kuivades jäävad randid. Kas on mõni kuivpuhastuse pulber või miski mida võiksin proovida? Ja kus neid aineid müüakse?

Ette tänades

Helena

Tsiteeri

Priit 24.08.2008 17:44

Nubuki puhastuseks olemas spetsiaalne nubuki puhastuslapp ja ka spetsiaalne vaht mis plekke ei jäta.Kui aga nahk on väga määrdunud siis ei aita kahjuks enam miski sest enne kui mustuse maha saad on nahal auk sees.Müün teada-tuntud LeatherMasteri tooteid ja kui huvi on siis kontakteeru e-maili teel

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.