KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

Mastercook tehnika

Tehnika 20.10.2008 11:39

Kas keegi köögimööbli jm valmistajatest soovitaks kasutada Mastercook integreeritavat tehnikat. Tundub mulle taskukohane kuid ei julge julge osta. Kas keegi no kasutanud ja ise/kliendid rahule jäänud.

Tsiteeri

Kogemus Mastercookiga 29.01.2009 15:59

Tegu pole küll int pliiduga, kuid ahi haiseb küpsetamisel nii, et kurk kibe. Garatiimeeste sõnul võib haisu jätkuda aastaks ajaks. Ära usalda odavat tundmatut tehnikat. 6000eeku on ikka piisavalt suur summa, mille eest lollusi osta ei tahaks.
Pliit ise selline:
http://www.tehnikataht.ee/index.php?id=tooted&product_act=show_product&product_id=372

Tsiteeri

VÄRVIKODA 01.02.2009 16:11

Mitmed minu tuttavad on valinud soodsa mastercook tehnika ja neil pole probleeme olnud. Ühel juhtumil küll oli üks nupp katki, kuid garantii korras tehti korda.

Minu kogemuste põhjal on tehnika hinna ja kvaliteedi suhe paigas. Ka kallitel electrolux, siemens, miele tehnikal on garantiiprobleeme küljes.

Aivar
VÄRVIKODA
www.varvikoda.ee

Tsiteeri

Kogemus Mastercookiga 11.10.2009 09:47

Aivar, hind ja kvaliteet on tõesti paigas - odava hinnaga normaalset asja ei saa

Tsiteeri

Kogemus Mastercookiga 11.10.2009 09:56

Aivar, hind ja kvaliteet on tõesti paigas - odava hinnaga normaalset asja ei saa

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.