KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

köögimööbel

marite 11.03.2009 14:09

Planeerin tellida köögimööblit . Tegin valiku spoonuste kasuks. Mööblivalmistaja laitis selle mõtte maha, kuna mul on köögis gaasipliit. Väites, et spoonuste pind on poorne ja hiljem väga raske puhastada. >| Kas see väide peab paika ? Võin ka valida värvitud uksed siis.

Tsiteeri

MoobelInterior OÜ 11.03.2009 14:14

Tere,

Kuulen seda väidet küll esimest korda. Kui uksed on korralikult lakitud, ei ole ju puhastamine probleem. Võimalik on ka lakkida sellise tehnoloogiaga, et kõik poorid saavad ühtlaselt täidetud.


Tervitades,
Regiina Jõhvikas
www.moobel.ee

Tsiteeri

Arteco Interjöör OÜ 12.03.2009 16:50


Tere!

Nõustun samuti, et korralikult viimistletud spoonuste puhastamine ei ole kodutingimustes tegelikult mingi probleem. Muidugi on naturaalse pinnakattega materjal natuke tundlikum välistele mõjutustele võrreldes tehismaterjalidele kuid nägus ja kordumatu tulemus, mis spoonustega saavutatakse kaalub selle kõik kuhjaga ülesse!

Meie firmal on hetkel sees partii tamme ja saare spooni, millele on võimalik väga hea hind teha. Keskmise suurusega köögi jaoks saab pakkuda väga hea hinnaga veel ka pähklipuidust spooni. Kui tundub põnev, mis konkureeriv pakkumine tulla võiks - siis meile oleks suur rõõm teha omapoolne pakkumine:)

Lugupidamisega,

Kalle Aron
www.arteco24.ee







Tsiteeri

Katrin 16.03.2009 15:45

Kasutan ka ise gaasipliiti ja vahetasin möödunud aastal oma köögimööbli välja. Uksed lasain teha tammespooniga. Siiani küll ei saa aru, et oleks raske puhastada, või oleks mingeid muid probleeme.
Samuti ei laitnud köögipakkuja spoonitud uksi maha.
Mina tellisin köögimööbli Pärnu Mööblivabrik OÜ
Neil on ka koduleht www.marmorest.com kust leiad kontaktandmed.

Tsiteeri

Duo-Line 17.03.2009 14:01

Kui poorid kinni lakkida, siis kaob ära ehe naturaalsus. Kuid kui on hirm spooni ees siis pakume asenduseks, vägagi naturaalse ilmega melamiine Itaalia firmalt CLEAF. Loomulikult pakume ka kõiki spooni liike mida turult leida on.

Tsiteeri

Pärnu Mööblivabrik OÜ 19.03.2009 15:18

Spoonuksed ei ole köögis mingi probleem isegi kui kasutada gaasipliiti söögitegemisel.Küsi julgelt pakkumist Pärnu Mööblivabrikult. Tehtud tööd leiad aadressil www.marmorest.com

Tsiteeri

Maarja Mööbel OÜ 18.04.2009 22:06

Maarja Mööbel OÜ 18.04.2009 22:11

Vabandust lingi suhtes - tegelik ja toimiv-
http://www.maarjamoobel.ee/olivahad.html[/url]

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.