KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

Õlitatud söögilaud.

Mare 26.10.2009 16:21

Puidust õlitatud söögilaud on mõnest kohast kahjustunud.Kas peaks enne uut õlitamist üks kiht maha nühkima liivapaberiga.Jään vastust ootama.Tänades

Tsiteeri

Regiina Jõhvikas 09.11.2009 21:19

Tere,

Kindlasti oleks hea käia enne liivapaberiga üle. Tulemus jääb ühtlane.
Lihvige puhtaks ja kandke 2-3 kihti, laske kihil 24H seista ja siis pange uus kiht. Lõpp tulemus jääb tugev ja ei peaks kunagi tekkima ohtu, et kulub ühest kohast rohkem, kui teisest.

Tervitades,
Regiina

Tsiteeri

Mare 15.11.2009 21:48

Tänan et vastasite .Ma arvan et saan ka õige õli kui küsin kauplusest.

Tsiteeri

Janno 25.11.2009 11:33

Tere.
Tegelikult on veel võimalusi õlitatud lauaplaadi taastamiseks. Kuna õlid imbuvad puitu siis lihvimine peab olema väga tõhus, et uuesti õlitades pind ebaühtlane ei jääks.
Alternatiiv:
Kui lauapind ei ole tugevalt määrdunud kasutage vaha- ja õlihooldusvahendit. puhastab mustuse ja 30 minutise kuivamise järel poleerige pind puhta kangaga. Toode on värvitu. Lisainfo: http://www.vunder.ee/shop/index.php?id=2476
Kui lauapind vajab tõsisemat puhastamist on ka sellise töö jaoks häid võimalusi. Mis peamine, pääsete lihvimisega kaasnevast tolmust ja võimalikest uutest kriimustustest, mis sellega kaasneda võivad.

Tervitustega,

Janno

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.