KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

Konstruktor riiul

Kristjan 31.01.2010 02:52

Tervist,

Sai mõnda aega tagasi Ikeas käies nähtud üht huvitavat raamaturiiuli lahendust. Paraku nende kodulehel sellist toodet ei leia, kuid see-eest on silme ees kindel kuvand, millist riiulit endale soovin. Peab tõdema, et ehitusalaseid teadmiseid napib ja sellest ka foorumisse küsimus. Nimelt, milliseid lahendusi antud riiuli ehitamisel pakutakse ning kust hankida materjalid? Kas keegi on endale midagi sarnast koju teinud, oskate ehk juhtida tähelepanu kitsaskohtadele?

Ettetänades,

Kristjan

Tsiteeri

Regiina Jõhvikas 31.01.2010 15:48

Tere,

Võtke palun ühendust meilitsi regiina@moobel.ee või telefonitsi.

Tervitades,
Regiina Jõhvikas

Tsiteeri

Mario 15.03.2011 09:55

Mina saan sellise riiulisüsteemi küll pakkuda, Sinu poolt vabalt valitud riiulikõrgustega. Võta ühendust kui huvitab.

Tsiteeri

Tiiu 12.09.2011 22:33

Tere Kristjan!

Riiul ilmselt ammu valmis, kuid kui järgmine kord sellise asjaga abi vaja, siis Rewilli huvikool pakub võimalust juhendaja käe all ise endale vajalik ja meeldiv mööbliese valmis teha. Täpsem info kõigile huvilistele www.rewillihuvikool.ee / kursused / puidutöökursus.
Ootatud on kõik - nii need, kes üldse ei oska kui ka need, kel lihtsalt pole kohta ja vajalikke tööriistu!

Head meisterdamist!
Rewilli huvikool
www.rewillihuvikool.ee

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.