KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

sahtlid

Martin 22.05.2010 18:56

Kas Tallinnas või Eestis üldse leidub mõnd ehituskauplust kust oleks võimalik hankida köögimööblile sahtli karbi valmistamiseks materjali(sahtlikapid ning sahtlite esitükid on olemas). Pole isegi vahet kas puidust või metallist profiil. Vähemalt ei Ehitusmarket, Bauhaus, Bauhof ega K-Rauta teenindajad ei ole isegi unes näinud, et selliseid asju nagu sahtleid oleks võimalik valmistada, nii kummaline kui see ka pole.

Tsiteeri

Kalev 23.05.2010 16:53

nt ostad mööblifurnituurist sahtlisüsteemid, küsid tehnilist joonist nendele, selle järgi arvutad plaatmaterjali tükid tavaliselt põhi ja tagumine plaat bauhof-is minu meelest lõigatakse ka plaadid mõõtu(melamiin 16mm) ja siis vaid kokku kruvida ja kappi kinnitada süsteemid.

Tsiteeri

Martinile 24.05.2010 14:18

Sellise sebimise peale on sul odavam ja kindlam valmis sahtlid tellida.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.