KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

Köögi kappide ustest

Piret 21.06.2010 17:36

Kumb variant oleks parem valik köögimööbli töötasapinna alla jäävate kappide uste esipaneeliks, kas MDF või värvitud kõrgläige? Kuidas peavad MDF uksed köögitingimustes vastu? Kas töötasapinna kohale jäävatel kõrgläikega kappidel on mõistlikum paigaldada käepidemed või teha kappide uksed karkassist veidi suuremad nö hoida kokku käepidemete arvelt?

Tsiteeri

Regiina Jõhvikas 29.06.2010 16:38

Tere,

Mdf on toormaterjal, mida kaetakse värviga, kas siis matt või kõrgläike värviga. Seega ongi köögiuksed kõrgläike värvitud MDF-ist. Kas panna käepidemed või mitte? See sõltub disainist. Kui kapiuksed on lihtsalt avatavad ehk küljele, siis on ilma käepidemeta ka mugav. Kui aga on tõstuksed, siis kindlasti mitte, uksed jäävad täis näpujälgi. Kas see hoiab kokku hinda, ka seda raske öelda, see sõltub tootjast. Tööd selle kapiga on jälle pisut rohkem, et soodsamaks ta ei peaks minema.

Tervitades,
Regiina
www.moobel.ee


Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.