KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

Koridorikapp

Elis 03.07.2010 23:05

Tere
Tahan hirmsasti koridori lükandustega kappi, kuhu saaksin üleriided ja muu sellise paigutada. Probleem on aga selles, et ainus võimalus korteri planeeringu järgi on kapp ehitada nurka, mille sügavus on ainult 46 cm (laius 2 m). Sellega seoses sooviksingi nõu saada, et mis lahendusega mul oleks sinna võimalus kapp saada kuna mulle tundub, et 46 cm jääb liiga kitsaks?

Ette tänades
Elis

Tsiteeri

Regiina Jõhvikas 05.07.2010 11:09

Tere,

Teie ainsaks lahenduseks on panna riided mitte tavapäraselt küljega vaid, paralleelselt ustega.
Selliseid stangesid on erinevaid, väljatõmmatavaid, statsionaarseid jne. Kui vähegi võimalik, siis pange ikka tavalised tiibuksed, sest lükanduksed võtavad jälle omakorda ruumi.
Saadan Teie meilile mõned fotod, mis selgitavad minu eelnevat juttu.

Tervitades,
Regiina

Tsiteeri

Elis 05.07.2010 23:03

Suur aitähh mõtteid andva tagasiside eest :)

Tsiteeri

Argo 13.07.2010 17:16

Tere,
soovitan samuti kasutada väljatõmmatavaid stangesid, mis oleks paigaldatud selliselt, et riided jääksid ustega paralleelselt. lükanduksed võtavad sügavusest ära 8cm niiet sügavust vähevõitu küll jääb, aga samas täiesti teostatav.
Tegeleme garderoobilahenduste valmistamisega ja võime teile sobiva lahenduse välja pakkuda.

Parimat,
Argo

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.