KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

suitsulõhnad pehmest mööblist välja?

eero 27.06.2011 12:25

Selline mure siis, meil on täiest korralik diivan kangas puhas ja korras aga diivan on kokku puutunud enne meie juurde jõudmist suitsetajaga. Väiksemas toas on see kohe päris ebameeldiv, kas selle vastu on välja mõeldud lahendusi?
Kas on äkki kasu kui tellime mööblipuhastus spetialisti kes teeb selle puhtaks aurutaja ja mingi värskendava keemiaga?
Diivan on juba nädal kaks olnud tuuldumas rõdul.

Tsiteeri

Kärt Alasi 28.06.2011 17:55

Tere!
Tekstiiliga on kord juba selline lugu, et see imab kõik mustuse ja halvad aroomid kergesti endasse. Nii võib juhtuda, et keemiline puhastus (niiske puhastus vastava puhastuskeemiaga + lõhnaained - peseb tekstiili läbi ja sama masin imab niiskuse välja) päris 100 % ei aita, aga kindlasti neutraliseerib suitsulõhna. Võite ikka puhastust proovida, sest teine variant on lihtsalt uus katteriie panna, aga see on kindlasti puhastusest kallim. Mööblipuhastus näiteks Alidor OÜ-s (Poska 5, Tallinn; tel.: 603 0072) maksab alates 65.- eurost (oleneb istmete arvust).

Lugupidamisega

Kärt Alasi
Mööblikuju OÜ

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.