KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

Toolile uus riie

Yllekas 26.12.2011 11:38

Tere
Palun abi. Toolidel vaja vahetada riie ja panna istumise alla ka uus porolloon. Võtsin vana riide ära ja avastasin, et porolloon on väga puru ning lausa nagu sulanud tooli põhja külge. Sain suurema osa ära, kuid osa jäi tooli põhja külge kleepuva massina. Kardan, et kui nüüd panen sinna peale uue porollooni, siis see vana jäänuk hakkab uut "sööma". Palun abi, kuidas ja millega saan toolipõhja vanast sulanud porolloonist täitsa puhutaks.
Aitähh !

Tsiteeri

Kärt Alasi 28.12.2011 14:48

Tere!
Konsulteerisin sadulsepaga ja tema ütles, et ainus viis on kraabitsaga see poroloon ära kraapida. Ta ei osanud mingit vahendit soovitada. Võiksite nõu küsida ka www.renoveeri.net

Lugupidamisega
Kärt Alasi
Mööblikuju OÜ

Tsiteeri

pets 07.01.2012 21:11

tõesti.muud vahendit kui kaapimine pole.aga porolooni asemel võiks panna hoopis vatiini..

Tsiteeri

Timo 08.01.2012 11:47

Tere!

Maha kaapimine on selgelt lihtsaim lahendus! "Sööma" see vana poroloon uut küll ei hakka!

Vatiini (mina mõtlen selle all kaasaegset mahuvatti) ja porolooni vahel valides eelistaksin kindlasti porolooni. Kõik oleneb muidui pehmenduse paksusest. Vatiin (siis see kaasaegne) vajub mingi ajaga tublisti ära ja kaotab oma paksuse. Kui tegemist antiikse tooliga siis soovitaks vastavalt vatti vms.

Kui tegemist lihtsate nn söögitoolidega võite lisaks vaadata videot:
http://www.youtube.com/watch?v=gWvmCnSWmIg&feature=player_embedded

Parimat,
Timo
Omit OÜ
www.omit.ee

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.