KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

Kappvoodi

Ege 18.10.2012 12:22

Tekkis huvi kappvoodite vastu aga kahtlen nende töökindluses ja vastupidavuses.
Kas on soovitusi või kogemusi, eriti ka sellise firmaga nagu Bamilone (hetkel vist eestis ainutke sellise toote pakkuja)?

Tsiteeri

Regiina Jõhvikas 21.05.2014 16:37

Vabandame hilinenud vastuse pärast ja loodame, et olete käesolevaks hetkeks juba lahenduse saanud, kuid vastame siiski. Eks eritellimusmööbli tootjad saavad kõik sellise toote valmistamisega hakkama ja töökindluse ja vastupidavuse üle arutledes, siis sellise toote puhul kindlasti kasutada vineeri või täispuitu, lamineeritud ja viimistletud mdf materjalid ei ole mõistlikud sellisel puhul kasutada.

Tervitades,

Regiina Jõhvikas

Tsiteeri

Andres 28.02.2021 18:04

Tere,

Future Furniture pakub kappvoodi diivaniga: https://www.fufu.ee/et/kappvoodi/
Metallist raam, ortopeedilise restiga ja gaasivedrudega. Mehhanism on Itaaliast. Tootja annab garantii 10a. Kindlasti parim kappvoodi tootja ja kvaliteet Eestis.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.