KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

Lükanduks ruumijagajana

Anna 23.11.2013 16:42

Mul on vaja teha lükanduks magamistoale ning tuli mõte kasutada kõige õhemat OSB plaati ning katta see kangaga. Kas selline lahendus on mõistlik või on OSB puhul iseärasusi, milega peaks arvestama. Ehituspoe müüja vaatas mind selle küsimuse peale väga kummastava pilguga aga vastuargumente ka öelda ei osanud. Kuna mu sein ja lagi on kipsist, siis on oluline, et uks on võimalikult kerge. Olen kuulnud ka seda, et tehakse penoplastist aga sel juhul on vaja ikkagi mingi raam ilmselt ehitada?

Tsiteeri

Regiina Jõhvikas 21.05.2014 16:09

Tere,

vabandame, et Teie küsimus on jäänud seni vastuseta. Loodame, et olete tänaseks enda küsimusele vastused saanud, kui siiski anname ka omapoolse vastuse. Kõige kergem on teha puidust raam ja sellele kangas peale panna. Osb jääb liiga raske ja kui teha väga õhuke, siis on sinna raske lükandsüsteemi kinnitada. Osb puhul peab kindlasti lükanduks rippuma, kui panna süsteem, mis maha toetab läheb uks kõveraks. Puidust raami puhul peaks kasutama kalibreeritud puitu või liimpuitu.

Tervitades,
Regiina Jõhvikas

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.