KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

vedrumadratsid eritellimisel

Marie 30.12.2014 20:19

Kõik madratsid on 2m . Voodid ka. Tuppa mahub aga voodi 190 pikkusega. Selline just praegu seal on. Voodi on 30 aastate lõpupoole valmistatud ja koosneb kahest poolest, voodiotsad olid siis ka , nüüd enam mitte.. Ei tea kas inimesed olid siis lühemad? ehk piltlikult öeldes on kaks kushetti asetatud kõrvuti ja toetuvad nüüd 25cm kõrgusele täispuidust soklile. Voodi sai "moderniseeritud" 70-ndate keskel. Nüüd vajab ta aga kap remonti ehk vedrude ja riide (kaetud mööbliriidega) jne vahetust. Kuna see odav lõbu ei ole siis soovin teada kas on võimalik kuskilt tellida hoopis individuaalmõõtmete järgi madratsid. Palju pehmem ja mugavam ka. Ehk oskate teavet anda. Olen otsinud internetist juba tükk aega aga pole leidnud.

Tsiteeri

Mare 03.01.2015 12:22

Küsige http://www.ravemoobel.ee/ Rave Mööblilt, nad toodavad Eestis kohapeal, ilmselt on aga iga eritellimustöö kallim, samuti tasub uurida lastemadratseid, mida tehakse erinevate mõõtudega. Aga esmalt soovitan lähtuda tervislikult endale sobiva madratsi leidmisest, mõtlen kas sobib kõvem, pehmem, kõik hea une tagamiseks. http://www.dormeo.ee/madratsid/ - Dormeol on ka 190 pikkusega madratseid.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.