KÜSI NÕU MÖÖBLISPETSIALISTILT

Mööbli paigaldus

Raul 02.12.2023 17:58

Topteam.ee on Tallinnas asuv mööbli kokkupaneku ja paigaldusettevõte.
Pakume klientidele laia valikut teenuseid alates lihtsast mööbli kokkupanekust kuni täismahuliste sisekujundus- ja renoveerimisprojektideni. Oleme uhked oma kvaliteetse töötluse ja detailidele tähelepanu pööramise üle ning püüame alati pakkuda oma klientidele parimat võimalikku teenust.

Kui otsite kedagi, kes aitaks teid köögimööbli kokkupanemisel või muul mööbli kokkupanemisel, oleme teie jaoks ettevõte. Omame ka laia kogemust Ikea köögimööbli ja muu Ikea mööbli paigaldamisel. Meil on kogenud paigaldajate ja meistrimeeste meeskond, kes suudab kiiresti ja tõhusalt kokku panna igasuguse mööbli. Pakume ka nii uue kui vana mööbli transporti, nii et kui olete just ostnud uue mööbli ja vajate abi selle oma koju toomisel, saame ka selle eest hoolitseda.

Mõistame, et igaühel ei ole tööriistad käepärast või ei ole aega mööblit ise kokku panna, seega pakume mugavat ja soodsat lahendust neile, kes vähegi abi vajavad. Usume, et igaüks väärib oma kodus ilusat ja hästi valmistatud mööblit ning oleme siin, et aidata seda teha. Topteam.ee
https://topteam.ee/

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.