KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

korter

p 12.11.2008 18:12

Tere!Selline küsimus,et kas feng shui abil on võimalik lihtsustada korterimüüki?Oleks nagu kuskilt kunagi midagi lugenud selle kohta,aga ei suuda enam leida.Tänud ette:)

Tsiteeri

Siret 13.11.2008 14:19

Loomulikult on olemas igasuguseid võtteid, kuidas oma eesmärki saavutada. Üks viis on küünla abil oma soov aktiviseerida. NB! Ühele küünlale saab anda vaid ühe soovi. Soovi esitamine toimub küünla süütamise hetkel (soov tuleb öelda nii, nagu olukord oleks juba toimunud. Antud juhul minu korter on müüdud. Samuti on soovitav ette kujutada, mis tunne sul on kui korter on müüdud - rõõm, vabanemine). Küünal tuleb süüdata tikuga ja kustutada mitte puhudes, vaid küünlakustutajaga või siis näppudega. Sama küünalt on soovitav põletada mitmel päeval järjest (vähemalt 7 päeva). Iga kord kui sama küünla süütad, läbid sama eelpool kirjeldatud protseduuri.
On veel teisigi võimalusi, kuid küünla kasutamine on lihtne ja tõhus.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.