KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

neetud korter

mina 26.12.2008 22:43

alates ajast,mil korter sai muretsetud,maha müüa enam ei saa,pangalaen ja muud jamad,peame ikka perega ära elama siin korteris,a asi selles,et köik on siiani vussis,aknad sai vahetatud ja praagid,uus uks ei käi korralikult jne, Kas on vöimalik kuidagi parandada meie meeleolu,sest tunnen et köik mis siin teeme lihtsalt läheb kihva ja tüdimus on peal ja närviline öhkkond on ka? Äkki on möni näpunäide meile vöi mingi protseduur?Tänud!

Tsiteeri

w 29.12.2008 22:43

Aknad ja uks on ikka paigaldajate süü, mitte teie. Teie peres on lihtsalt sisemised pinged ,on seda teistelgi ette tulnud. Eriti praeguses muutuva majandusega riigis. Sellevastu aitab kodu hubasemaks muutmine, et seal ennast hästi tunneksite ja perega koos rohkem aega veedaksite.

Tsiteeri

Siret 02.01.2009 11:13

Tere ja head uut aastat!
Loomulikult on olemas igasuguseid "needusid", "sõna pealepanemisi", kuid nagu uuringud näitavad siis enamus (95%) "needustest" tõmbavad inimesed ise endale kaela - oma mõtlemise, oma käitumise, oma meelelisusega ehk emotsionaalsusega.
Kui teie uus kodu pidevalt laguneb ja on täis ebameeldivaiod juhtumisi, siis on see märk sellest, et olete valel teel. Loomulikult aitavad, siin kaasa halb ehituskvaliteet jne. Kahjuks on sattunud seekord teie hirmud (näiteks hirmust ajendatud mõtted, arvamused ja hoiakud, ka käitumine) kokku halva ehituskvaliteeduiga, mis omakorda tekitab väga palju sisepingeid. Alguses pingeid enda sees (rahulolematus) ja hiljem ka lähisuhetes jne.
On olemas erinevad puhastamisprotseduurid, kuid enne kui "nõiduma hakata" soovitan teha oma mõtetets ülevaatus ja korrektsioon. Kirjutage paberile, antud olukorra (uue kodu) plussid ja miinused. Kas see koduvahetus oligi antud hetkel vajalik (sellisel kujul). Teiseks kirjutage paberile kõige negatiivsem variant, mis praegu võib juhtuda - kodu ära müümine, töökohakaotus. Vaadake kas saate sellega hakkama ja kas see ongi nii hirmus. Praegu on paljud inimesed meedia masendava rünnaku all (võin öelda väga, väga paljud) ja kuna meedia seda iga päev võimendab, siis ka mustad pilved teie mõtetetes, käitumises ja ka elus aina tihenevad. Kolmandaks kirjutage üles oma suhte (suhtes oleva inimese) plussid ja miinused. Kui te näete, et plusse on rohkem, siis pöörake kogu oma tähelepanu plusside peale. Mõelge neile, käituge nii nagu oleks teie ümber kogu aeg "pluss" olukord - sellise harjutuse abil hakkate te oma ümber positiivset energiat looma ja seda rohkendama.
Kui aga juhtub, et miiuseid on rohkem, sii tuleb hakata vanast olukorrast ehk energiast vabanema ja tuleb vastu võtta uued otsused ja nende elluviimist ka järgima. Soovitus on, et uusi otsusi on soovitav ellu viima hakata pärast 5. veebruari, siis toetab teie ettevõtmisi ka meid ümbritsev energia.
Lihtsalt nö nõiduma hakates, te leevendate olukorda hetkeks (kogemus üõlteb 3-6 kuuks) ja siis taastub vana olukord. Eelkõige tuleb tegeleda iseendaga ja energiatega ja alles siis võta appi muud võimalused. Üks väike lihtne nõidumine. Põletage iga päev kodus küünalt. Küünlale tuleb anda ülesanne: minu kodu on täitunud hea energiaga (võite sõnumit muuta, kuid sõnum olgu positiivne ja öeldud oleviku vormis). Ühel küünlal saab olla ainult üks ülesanne, isegi siis kui põletate küünalt mitu päeva. Küünalt ei tohi põlema panna välgumihklist, vaid tikust ja küünalt ei tohi kustutada puhudes, vaid selleks kasutatakse küünlakustutajat või julgemad oma näppe. Parim küünla värv on valge või kollane.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.