KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

kumb siis tegelikult?

piret 04.01.2009 22:29

Tere!Olen hakanud tutvuma erinevate feng shui materialidega,et äkki tõesti mõne asja asukoha muutmine parandaks olukorda.Aga probleemi või väikest segadust tekitab see,et mõnes raamatus juhindutakse ilmakaartest,teistes jälle korteri/maja peauksest vaadatuna.Jutt on siis ba-gua sihtidest.
Aitäh vastuse eest!

Tsiteeri

Siret 05.01.2009 10:18

Tere ja edukat uut aastat!
Feng shuis (ehk tasakaaluõpetuses) on praegu enam tuntud 9 koolkonda. Eestis on neist kasutuses 3 (lendava tähe koolkond, musta mütsi koolkond ja intuitivne koolkond). Kui eri koolkondade põhialused on sarnased, siis esimene suur erinevus ongi baguale lähenemises ja kasutamises. Põlisrahvad eelistasid ilmakaartest lähtuvat bagua kasutamist (näiteks kompassikoolkond), kuid kaasaegne linnakultuur ei võimalda ilmakaarte kasutamist, sest palju on ettekirjutusi, näiteks nagu detailplaneering jne.
Ka viimased feng shui tõlkeraamatud on toonud välja muutunud olukorra.
Kuna mina lähtun intuitiivsest ehk vormikoolkonnast, on meie bagua jagamise aluseks sisenemine kodusse (ruumi, majja, aeda jne). Inimene on ise oma elutee juht, seetõttu on ta ka kodu energiamängu juht - loomulikult kui ta vaid seda tahab.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.