KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Millist lähenemist eelistada?

Kätlin 13.02.2009 16:14

Ka minul on pikka aega olnud segadus, et kas tsoone jagada siis ilmakaartest või ukse asukohast lähtuvalt. Ühe eelmise küsimuse vastusest sain teada, et ongi erinevad lähenemised, aga küsiks üle, et kumba varianti siis pigem praegu Eestis kasutada võiks, sest kui mõlemat lähenemist arvestada, võib mingi tsoon täiesti erinevatesse ilmakaartesse/toa osadesse sattuda ja kuidas siis kindel olla, et mingi sümboli abil selle tsooni mõjutamine ka toimib (kui teise lähenemise järgi peaks see tsoon hoopis teises toa otsas olema)?

Suured tänud ette!

Tsiteeri

Siret 15.02.2009 17:54

Tere!
Missugust varianti kasutada sõltub loomulikult teie enda tahtest, sest nagu taoism ja feng shui ütlefvad on inimene ise oma elu teejuht. Samas on ka viimased ingliskeelsed feng shui raamtud soovitanud ilmakaari kasutada pigem tinglikena ja bagua jagamine peaks toimuma kodu sissepääsust lähtuvalt. Miks? Feng shi on energiaõpetus ja kõige jõulisem energia liigutaja on inimene ise. Seega määrab tema ise oma kodu, iseenda heaolu ja tasakaalu. Samas kaasaegsel ehitisel määrab ukse asukoha tihtipeale detailplaneering ja nii jääb sinu jaoks sobiva kodu leidmise võimalus 1% peale.
Sümbol ja detail ise ei mõjuta teid, siia tuleb lisada veel teie taotlus. Esemed ise ei tööta, vaid nagu ütleb feng shui on see sel juhul pigem koli.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.