KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Vesipõrandaküte=veesooned?

kats 09.03.2009 18:53

Tere,

Tekkis küsimus, et kas vesipõrandakütte ja veesoonet vahele võib panna võrdusmärgi või ei mõju põrandaküte samamoodi?

Tsiteeri

Siret 09.03.2009 19:36

Tere!

Võrdusmärki panna ei saa, kuigi mõju inimesele on vesipõrandaküttel oelmas. Kui on valida kas elektri- või vesipõrandaküte, siis viimane on inimesele sobilikum. Vaid magamistuppa põrandakütet ei soovitata.
Siret

Tsiteeri

Kalju Paldis 13.03.2009 17:32

te kindlasti olete juba kuulnud,põrandakütte kasutamine ruumides kus inimene pikka aega viibib ei ole tervislik. Maailma juhtivad füüsika laborid on ammu juba sellel teemal häire kella löönud. Soojuskiirguse liikumine läbi jala taldade mõjutab otseselt meie veresoonkonda. Soojuse vastuvõtmine toimub kogu keha ulatuses. Mõelge mis materjali te kasutate põranda kütte peal,isegi mõne kraadi soojendamisel hakkavad selat eralduma erinevad ained, millest see kattematerjal on valmistatud.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.