KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

kööktuba

murelik 27.03.2009 19:04

Tere,

Tegemist on köök-toaga. Sissepääs korterisse on põhjapool, kohe vasakut kätt on wc-vannituba, paremal lükandustega kapp ja selle ees köögi saareke. kamin jääb wc kõrvale ja edasi kapi rivi kuni lõpuni välja ja läänes voodi. Lõunasse jääb veel 1 kapirivi akna kõrvale. aken on lõunas, läänes ja köögi ning lükanduste vahel.
Küsimus ongi, et millega nüüd tasakaalustada olukorda- pruunikad ja kollakad toonid on selgelt ülekaalus. 1 rohelise toataime tõstsin lõuna poole ja aknakatted on punased ning valged. köögi osas must-pruun. midagi on nagu valesti ja rõhub kuidagi. ehk oskate nõu anda- kuna ruum on väike ka,siis mööblit ringi ei õnnestu väga paigutada, seega peaks mingeid aksessuaare vms lisama,aga,mida ja kuhu,et feng shui järgi asi paigas oleks.

tänud juba ette

Tsiteeri

Siret 29.03.2009 10:02

Tere!

Feng shuis on 9 koolkonda ja mina esindan vormi- ehk intuitiivset koolkonda, kus bagua jagamine ei lähtu ilmakaartest vaid kodu peamisest uksest, sest kodu (ka oma elu) aktiviseerija on inimene ise. Ka viimased feng shui tõlkeraamatud viitavad, et ilmakaartest lähtuvad koolkonnad ei kehti tänapäeva maailmas, kus meie kodu asupaiga määrab tihti detailplaneering. Ilmakaartest lähtuvat feng shuid soovitan teha metsas ja sel juhul soovitan lähtuda eesti oma talupoja tarkusest ehk tuule- ja vee õpetusest.
Teiseks palju oleneb Teie enda elemendist. Kodu luuakse värvigammalt selline, et see toetab selle kodus elavate inimeste energiat. Bagua ehk eluvaldkondade aktiviseerimiseks kasutatakse aktsente, kas siis värvi ,vormi või materjali näol.
Läbi e-maili kirjelduse on keeruline antud olukorda nõustada.
Kuid olen nõus, et köök-tuba on raske tasakaalustada. Suurim probleem on siin meie elu defineerimises ja nii hakkab nauding töötama töö vastru ja/või vastupidi. Kuid alati on võimalik olukorda mahendada.

Siret

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.