KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

kompostihunnik paremal üleval nurgas

liizu 12.04.2009 14:58

Tere
Kujundan enda aeda ümber ja meil ka kompostihunnik olemas, praegu keset hoovi. Nüüd leidsin enda arvates hea uue koha, vana õunapuu all, paremas aianurgas. Feng Shui järgi aga on seal suhete nurk, ei tahaks küll, et mu suhted nn mädanema lähevad :( Mida soovitate? Kompostihunniku ümber on lattidest nn tara 3-l pool, ka on sealsamas nurga lähedal kraav, kus kevadeti vesi voolab ja plaanis igal aastal sinna hunniku otsa ka kõrvitsaid istutada. Mis veel neutraliseeriks halba mõju? Tänud vastajale :)

Tsiteeri

Siret 13.04.2009 11:03

Tere!

Ei ole oemas lõplikult halba varianti. Suhete tsooni saab aktiviseerida seeläbi, et istutate kompostihunniku tara ette näiteks kaks roosipõõsast või panete tara ette kaks istumiskohta või kaks efektset kivi. Oluline on hoopis see, et taimi, pinke või kive pannes esitate oma soovi. Näitelks mul on hästitoimivad ja rõõmupakkuvad suhted.
Väike nõuanne kompsotihunniku otsa istutage paarisarv kõrvitsataimeid: 2,4,6,8, jne

Tervitades
Siret

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.