KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Erinevad soodsad suunad?

Sandra Mustkikas 15.04.2009 14:51

Planeerime mööbli asetust uues elukohas ja otsustasin ka feng shui abiks võtta - alustuseks arvutasin siis välja enda ja abikaasa KUA numbrid ja selgus, et mina olen Ida inimene ja mees Lääne. Küsimus seisnebki selles, et kuidas see voodi nüüd paigutada, kui soodsad suunad on täiesti erinevad?

Tsiteeri

Siret 16.04.2009 19:17

Tere!
Feng shui on 9 peamist koolkonda. Osa neist lähtub pärisilmakaartest ja osa tinglikest ilmakaartest. Ükski neist ei ole vale, kuid soovituslikult on mõistlik korraga kasutada ühe koolkonna põhimõtteid. Nagu ma aru saan, siis Sina kirjeldad lendava tähe (suhteliselt uus koolkond) põhimõtteid, mina esindan vormi ehk intuitiivset kookonda, mis lähtub harmoonilisest energia liikumisest ja inimese intuitsioonist. Muide ka mina ja mu abikaasa oleme lendava tähe koolkonna järgi nn surmavas vastuolus ja seda juba 21 aastat. Lendava tähe koolkonna järgi ei oleks teie abielu võimalik.
Nii nagu meie hiina õpetaja ütleb, et ennast ei tohi koormata negatiivsega ja alati tuleb enda jaoks leida see õige suund, mõte ja energia.

Tsiteeri

K.A 26.05.2009 15:34

Tervitused,
Magamisasend planeerida nii, et peasuund põhjas ja jalad lõunas. Tööasend näoga lääne suunas, äärmisel juhul ka ida(aga sellisel juhul kaotame 8 %energiat), lõuna ja põhja suuna kaotame poole energiast.
Mitteoluline ei ole ka puiduliik, mis ümbritseb elamist ja seejuures tuleks vältida jalakat ja saare puitu, vee installatsioonid, voolav vesi jne avaldavad neutraalset mõju ja võimaldavad elada stressivabamalt ka siis kui südametunnistus piinab.
Soovitused pärinevad G.Aarma raamatutest.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.