KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

kivi aeda

anneli 28.06.2009 23:59


Palun arvamusi ekspertidelt.
Aia lääne-loode poolsesse ossa tahaksin paigutada suure graniitrahnu, mis asus meie krundi piiril ning seoses tee rajamisega jääb teeehitajatele ette. Sama koha peal on ka maaalused allikad. Sellel alal feng shui süsteemi alusel peaks olema rikkuse piirkond
Kui halba või head see endaga kaasa võib tuua?

Tsiteeri

Siret 29.06.2009 12:00

Tere!
Feng shuis on palju koolkondi ja kommentaari andes lähtun ma vormi ehk intuitiivsest koolkonnast, kus energia liikmumise ehk bagua jagamise ruumis ei määra ilmakaared, vaid sisenemine ruumi või antud juhul hoovi.
Antud koolkonna järgi jääb raha rikkuse ja rahulolu tsoon peasisepääsust arvestades vasakusse kaugemasse nurka, ossa (kui võtta kell eeskujuks, siis kui sisepääs asub kella 5, 6,7 juures siis raha tsoon asub kell 10-11 piirkonnas. Kas see jääb teie aias just lääne suunda ei oska öelda.
Üldiselt vastab raha rikkuse tsoon Puu elemendi energiale ja suur kivi esindab Maa energiat Tegemist on vastasseisuga, kuid nagu ütleb feng sdhui õpetus, saab igat olukorda lahendada positiivselt. Puu ja Maa elementide tasakaalustaja on Tule element. Seega istutage kivi juurde kas pihlaka madal vorm (oranzid marjad) või mõni taim, mis õitseb punase-oranzika õiega. Hea kui taimel on palju õisi, sest see viitab rohkusele.
Tervitades
Siret Seeder

Tsiteeri

anneli 29.06.2009 12:30

Kuid millisesse nurka oleks seda kivi soovitatav panna?

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.