KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

wc asub vee tsoonis..

irma 21.08.2009 19:09

..ja vannituba metalli tsoonis. Hetkel on mõlemd ruumid rohekat tooni. Kas ja mida peaksin ette võtma?
Palju on infot, et nendes ruumides peaks kasvatama taimi, aga kui aknad puuduvad siis kuidas saavutada positiivne olukord?

Tändes,
Irma

Tsiteeri

Siret 24.08.2009 11:33

Tere!
Kõigepealt kiidan nii asjatundliku küsimuse eest. Kõik veega seonduvad ruumid omavad pea igas valdkonnas teatud ebastabiilsust. Tualettruum vee tsoonist võib viia vee energia seiskumisele, seetõttu on just selle tsooni tasakaalusaatmine oluline. Puu energia ehk rohekas toon onüks tasakaalustaja, kuid kõige leebem. Eelkõige tuleb siia sisse tuua maa energiat, nagu kandilised vormid (peegel), horisontaaltriip (võib ka vertikaaltriip), maa toonid, hea valgustatus. Aksessuaardiest kasutada materjalina struktuurset kivi või dolomiiti, keraamikat. Sisse võid tuua ka sik-sak mustrit, inimese-loomade lillede kujutised mustris. Oluline, et WC's on põrandal üks kivi (antud tsoonis rohekm mitte). Kivi on nagu ankur ja kontrolli et kanalisatsioon töötab ja kraanid ei tilgu. Lill võib olla kasuta lille pilti, mustrit või kunstlille, mis on nii loomulik. Eluslill ei epa vastu ja hakkab surema ning negatiivset energiat tootma. Igasugused kaared, voogavad vormid ei ole soositud.
Vannituba metalli tsoonis. Kuigi vesi ja metall on loovas tsüklis, võib suured koguses vett hakata antud eluvaldkonna energiat ja elujõudu vähendama. Kõigepealt tuleb toetada Metalli tsooni ja seda saab teha läbi maa elemendi energia. Muide robustne kangas kuulub ka maa elemendi juurde. Seejärel lisad ruumi juurde metalli elementi. Kirjeldused leiad minu raamatust "Eesti oma feng shui".
Edukat kodu parendamist.

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.