KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

külmik vales kohas

Kristi 24.08.2009 17:03

Tere
Püüan oma kodus järgida Bagua õpetust. Selle järgi on köögis külmkapp rikkuse tsoonis(mis seletab nii mõndagi),aga mujale ei ole seda võimalik paigutada. Kas ja mida on võimalik teha,et natukene neutraliseerida selle halba mõju vastavas tsoonis?
Ette tänades

Tsiteeri

Siret 26.08.2009 23:24

Tere!
Kuna rikkuse tsoon vastab 5 stiihia järgi puu elemendile, siis tuleb tuua vastavasse tsooni selle elemendi energiat juurde. lilli või puid kujutavad magnetid külmkapi uksel. Looduspilt, hea kui on õitsva oksa pilt. Külmkapi peale eluslill või kunstlill. Eluslillena sobivad siia väga hästi kas sõnajald või siis turdleheline ahvileivapuu - rahapuu. Puu elemendi alla käivad sinakas-rohekad-lillakad toonid, ka ploomikarva. Päris või kunstlilled. püstitriibuline muster, lillemuster. Portree vormid pildid.
Kindlasti tuleb koos parendustega esitada ka soov, mida antud tsoonilt soovite.

Tervitades
Siret Seeder

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.