KÜSI NÕU FENG SHUI SPETSIALISTILT

Laetalad

kätlin 13.10.2009 22:08

Kui meil on korteris kaldseinad ja laetalad...mida sooviksime tumepruuniks värvida ja seina valgeks...kas see on väga halb?ja kuidas asja parandada?

Tsiteeri

Siret 23.10.2009 14:56

Tere!
vabandan, et varem vastanud ei ole, olen praegu Hiinas.
Kui laetalad ei asu magamisvoodi kohal , õppimiskoha (töökoha) või söögilaua kohal ei oma see suurt tähtsust. Kaldlagede puhul on oluline pinna kalle ehk seina vertikaalne osa. Kas see on 80 cm ja rohkem või jääb alla selle. Kui kaldseina vertikaalne osa on üle 80 cm on kõik OK, kui aga vähem, siis on energia liikumine häiritud. hele kaldlagi on alati hea. Laetalade puhul soovitan nende servad pehmendada, aitab ka kerge ümardamine (ei pea olema päris ümmargused), siis talade servadest tulev negatiivne energia hajub kiiremini ja on pehmem.

Tervitades Siret Seeder

Tsiteeri

Soovin e-mailile teadet, kui sellele teemale vastatakse.

Lisa pilte

Sisustusweb ei vastuta foorumisse lisatud postituste ega nende sisu, samuti postituste kaudu kättesaadavaks tehtud internetilehtede sisu eest. Sisustusweb jätab endale õiguse kustutada postitused, mis on teemavälised, kirjutatud teise isiku nimel, solvavad, labased, vaenu õhutavad, ebaseaduslikule tegevusele üles kutsuvad või muudele headele tavadele mitte vastavad.